Η εταιρία μας ανήκει στον κλάδο της δημόσιας υγείας και πρωταγωνιστεί στο χώρο από το 2007. Ο υπεύθυνος επιστήμονας Τζουβάρας Αθανάσιος είναι διπλωματούχος γεωπονίας.

Η εταιρία μας ανήκει στον κλάδο της δημόσιας υγείας και πρωταγωνιστεί στο χώρο από το 2007. Ο υπεύθυνος επιστήμονας Τζουβάρας Αθανάσιος είναι διπλωματούχος γεωπονίας με άριστη γνώση της εντομολογίας και γενικότερα όλων των παρασίτων υγειονομικής σημασίας.

Η εταιρία δραστηριοποιείται στους νομούς Έβρου, Ροδόπης και Ξάνθης και οι πελάτες μας καλύπτουν όλη τη γκάμα των υγειονομικού ενδιαφέροντος επιχειρήσεων, όπως ξενοδοχεία, κατασκηνώσεις, τυροκομεία, παρασκευαστήρια κρεάτων, φούρνοι, καφετέριες, εστιατόρια, κλινικές, ιδρύματα, μουσεία, ταχυφαγεία, αλλά και οικίες, αποθήκες κ.α.

Η εταιρία μας με οργανωμένο τρόπο καλύπτει κάθε είδους απεντόμωση, απολύμανση και μυοκτονία του χώρου σας με παρασκευάσματα εγκεκριμένα από το Υπουργείο Γεωργίας. Η εφαρμογή τους από την εταιρία μας έχει ως προτεραιότητα την ασφάλεια του ανθρώπινου δυναμικού, των τροφίμων και των υλικών που συνήθως υπάρχουν στον χώρο. Η περιοδικότητα, η πρόληψη και η καταστολή των εκάστοτε παρασίτων κρίνεται κατά περίπτωση, με πρώτο μέλημα μας οι φροντίδες πρόληψεις, έτσι ώστε η χημική καταπολέμηση να είναι η έσχατη λύση.